tirsdag 27. desember 2011

Redningsøvelser med kajakkgruppa 26. desember 2011

Johnny inviterte til redningsøvelser og vintertrening 2. juledag. Og hadde likegodt invitert lokalavisen også, for å profilere kajakkgruppa i Nes Turlag. Bra tiltak!

Orientering om kajakkgruppa og padling

Første aking på isen denne vinteren :-)

Fire padlere møtte opp, og vi viste oss villig frem for journalisten i gode to timer, over og under vann. Fint og varmt vær, så det var bare morsomt. Da journalisten hadde fylt opp minnet i kameraet sitt og ellers var fornøyd, særlig med å ikke ha falt uti vannet en eneste gang der han fløy rundt på båtbrygga, tok vi en kort tur nordover for å få varmen ordentlig tilbake. Den ble ganske kort, for vi begynte prate tau og slep, hvorpå vi praktiserte tauing, og særlig å hekte oss på og av. Organisering av trening i gåsegang er en form kajakkgruppa har brukt ved flere anledninger, det er en morsom treningsform som sikrer repetisjon og veksling av ansvar. En metode som holder alle med, det er ellers ofte slik at noen er mer frempå enn andre, slik at det blir de gode som får mest trening. Viktig å være klar over. 


Johnny har også samlet mye nyttig informasjon om vinterpadling i et eget notat, det blir bra å få på nettsida til kajakkgruppa etterhvert.

Takk for en bra treningsøkt, midt i jula :-) Og jammen kom det stor reportasje i avisa et par dager senere! 


Ingen kommentarer: