lørdag 22. januar 2011

Fra Larkollen rundt Rauer lørdag 22. januar 2011

Jeg er glad i lange turer, dager hvor vi padler i mange timer. DKK + assosierte er heldigvis ikke tunge å be, så vi var sju padlere som dro ut fra Larkollen lørdag formiddag. Ryddearbeid på parkeringen på Støtvig hotell og is i Rørvik medførte at vi brukte litt tid på å komme i gang, men vi var klare på vannet ca. halv elleve etter å ha parkert i Tollbuveien litt nord for hotellet. Vinterlys, stille vann, god temperatur.

Vi var forsiktige som skal være så første mål var en pause på nordspissen av Rauer etter padling på utsiden av Sletterøyene. For å vurdere om vi rakk å padle ned og rundt i rimelig tid. Ingen hadde vett eller lyst til å fravike ønskeplanen, så etter en ganske tidlig lunsj fortsatte vi sørover og hadde flott tur nedover vestsida av Rauer. Nordover ble det mindre prat og fotografering og mer padling, og før skumringen tok over var vi tilbake ved stranda innenfor Kollen. Flott med en lang padletur - fint å bruke dagen og krefter, kjenne på og prate om teknikk og fremdrift - og en god følelse etterpå!

Klart for tur!

Synkronpadlerne..


Loyd, Oddbjørn, Øyvind

Einar

Sletter

Havet

Richard og Øyvind 

Oddbjørn får tilskudd til lager av egne bilderRichard også

Mot vestre tuppen av Rauer

Spennende med bergartene på øyene her

Havet

Finn viker for utsikten til Missingene og Struten fyr (vi så det)

Nordover - fargen på lyset skifterRichard hadde sovet for lite før turen 
Jeg oppdaget dessverre ferga litt seint, kun på slutten av lyset


På vei tilbake, gjengen foran -

- og gjengen bak (for anledningen)

+
Takk for en flott tur! Hva jeg lærte i dag? Ikke lærte ferdig akkurat (!) men god nytte av Einars uutømmelige lager av vurderinger av padling: Kjenne på bølgebevegelsene og bruke de i fremdriften. Mye å huske på, men bare mer padling hjelper :-)   - men altså forutsatt at man stadig bruker hodet til å tenke på det man holder på med (stadig ifølge Einar) :-))

Ingen kommentarer: