mandag 20. august 2012

DKK klubbtur søndag 19. august 2012

19. august, strålende vær, dagens oppgave for meg var å være turleder på klubbtur i Drøbak. 10 på tur, padlere vaklet og vaket på føttene og ryggen i vannet. Minst én slik tur til Ramton hver sommer!


Forespørsel om foretrukket lengde og fart for turen. Ingen nybegynnere, men likevel noen som ikke er så glad i langt og fort, så vi avtalte en tur på drøyt to mil med en litt kryss og tvers kurs frem, til Ramtonholmen - og så mer rett tilbake. Planen ble fulgt bortsett fra at lunsjen ble lengre og fylt med mer aktivitet enn tenkt, og en siste stopp med bading lagt inn, på denne kanskje siste varme sommerdagen i år! - det var liksom ingen som ville hjem :-)

Nær vindstille, det lille som var fulgte klokka og vi padlet vest og nord, og øst og sør tilbake. Lang lunsj med bading og rulleaktiviteter. Erfaring: Alle vil prøve rulle, det er en utfordring å illustrere sentrale forutsetninger for rulle, krever mer enn en solskinnsdag. Under returen, etter en kryssing av Drøbaksundet hvor noen kom på avveie, tok vi en samlet kontrollert kryssing på linje over sjøveien inn til Hallangspollen!- det syntes alle var morsomt.. I klubbpadling med innarbeidede tradisjoner for avvikende kursvalg er det en møysommelig prosess å automatisere god ferdsel i leia.

Ingen kommentarer: