mandag 18. mars 2013

Indre Oslofjorden søndag 17. mars 2013

En padler alene når det er RulleRolf et annet sted .... det skal du ha Rolf - jeg skal huske det året jeg ikke deltok på vintersamlingen din! I eksil fra padlesportens hovedbøl på Østlandet tok jeg en tur fra Ormsund.


Planen var Langøyene - Nesoddtangen - Geitholmen og strøka innafor, og retur litt lenger inn mot sentrum. Men jeg har ennå ikke lært meg at Kielferga går klokka 14, ikke halv to som jeg tror den gjorde en gang i tiden. Nå har jeg lært det, det er sant som de sier, en må lære alt sjøl.

 på vestsida av tangen, en gammel brygge og vei

Så da jeg hadde hengt rundt tangen og venta før siste kryssinga en stund, siden jeg syntes jeg kom akkurat litt sent for en båt som skulle passere etter halv to - ingen båt kom - ble det en kortere tur tilbake forbi Nakholmen og Lindøya istedet.


Veldig artig å bli mer kjent i dette området etterhvert som det er blitt noen turer. Fikk også fornyet bekjentskap med fyrhuset på nordsiden av Gressholmen mot Lindøya siden isen mellom var nesten slik at jeg kom gjennom - to steder - bare måtte prøve .... bakoverpadling i grøt.
på vei tilbake - ser litt mer omen ut nå

Eller så er jeg glad i å se natur/kultur, by/sjøen, i går var det likevel såvidt mye kje lukt fra Sjursøya at jeg sendte en tanke ut til Bolærne - og håpet folket hadde lunsj inne i glassverandaen, om de hadde krysset så langt ut.

Foruten å nyte gleden over å padle alene skulle jeg teste siste nytt på utstyrsfronten og nylig inhalert pensum, med fersk vhf og sertifikat i lomma. Men det var dårlig med nød, faktisk ikke en melding å høre under hele turen, så det ble mest en test av å ha apparaten på vesten og la det bli den "naturligste ting". Men jeg er ikke den eneste som tar vhf sertifikat om dagen og vi holder knallhardt på behovet for godt sikkerhetsutstyr. Ikke noe show off eller utstyrshysteri her i gården! Skal klare å tro på det, jeg håper den skal inspirere meg til flere turer alene og at den ikke minst kan bli til nytte under lengre turer som skal komme!

Padler alene, padler og stopper på en litt annen måte enn ellers, prøver å finne noe godt med det lille kameraet
 Tomme tønner på Langøyene om vinteren
 første turen med vhf :-)

- og så må jeg bare be om unnskyldning, dette livet er for teknisk - jeg klarer alltid å trykke publisér før jeg er klar - og irriterer vel vettet av folk som har "feeder" - eller noe annet - og når andre bloggere har liste over blogger og jeg finner min overskrift øverst på lista - denne gangen selv før jeg har skrevet NOE - sorry! - det kommer etterpå, dvs. nå hvis du gadd å trykke linken en gang til og leser dette.

5 kommentarer:

Einar Eckholdt sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Einar Eckholdt sa...

Sett VHFen din på "Scan", så får du med deg det som foregår,

Marianne sa...

:-)

Padleglede sa...

Sikkert kjempefin tur Marianne, men du skulle ha hengt deg på med oss som reiste på Camp RulleRolf :)

Rolf Kristoffersen sa...

Så ut som en herlig tur.