tirsdag 24. mai 2011

Padleglede og aktivitetslederkurs 21.-22. mai 2011

Fri fra jobben for litt ekstra padletid i nye omgivelser! Med plan om aktivitetslederkurs i vår var det et enkelt valg å reise til Sørlandet for å se skjærgården ved Kristiansand og treffe andre folk som padler. Jeg rakk en dagstur med "Padleglede 2011" på fredagen i sjeldent rolig vær (over Kvåsefjorden), og hadde en flott dag på sjøen. Resten av helgen var mer arbeid, både mentalt og fysisk, men en fin gjeng på 8 hadde et veldig bra aktivitetslederkurs. Ser ikke akkurat ut som vi har hatt en lang dag i og utenfor kajakkene med adskillige feilskjær og aha-opplevelser her:

Foto: Lars Verket (med tillatelse)

Ser ikke helt perfekt ut kanskje, men oppmerksomhet om det ikke perfekte var en viktig erfaring fra kurset: alltid oppmerksom, alltid forsøke å gjøre ting bedre. Med disse ambisjonene blir padlingen mer krevende - og morsommere! Bare å padle videre, nå også med nye muligheter i form av aktivitetsledersamlinger, det blir spennende!

For øvrig var helgen på det private plan preget av vann i kamera, <sa noen> vanntett mobil <?>, ny tørrdrakt som ikke var som den gamle (men i motsetning til denne tørr...) ... Derfor ingen bilder fra kurs, men jeg deler i etterkant erfaringer med andre som har tatt aktivitetslederkurs: Veldig givende, tøft men ikke for tøft, inspirerende, gode diskusjoner og korreksjon av egne sannheter; fryktelig så fort de setter seg forresten, en solid dose annerledestenkende mennesker i en setting hvor det er rom for og krav om å bryne seg på hverandre - gull verdt! 

Noen bilder fra fredag:


fine utsettingsforhold på Dvergsnestangen


Innenfor HerøyaRandøyøsund


rolig på Kvåsefjorden


lunsj i Ulvøysund


i bukta ved Stokken - lagune


farger og formasjoner - kun fra kajakk - for meg ihvertfall :-)

Ingen kommentarer: